Dýňový koláček

INGREDIENCE :
Na malou formu ( o průměru cca 14cm)
1.vrstva :
* 70g fazolí (z konzervy)
* cca 20g proteinu
* 1 lžíce kakaa
* sladidlo
* voda dle potřeby
* 1 lžička prášku do pečiva
...
Fazole důkladně omyjeme od nálevu.
Všechny suroviny rozmixujeme do hladké směsi.
Vylijeme do formy (můžete - ale nemusíte - vyložit pečícím papírem).
Dáme péct do trouby na 180°C.
*zkouška špejlí*
2.vrstva
* 4 lžíce dýňového pyré (uvařená a rozmixovaná dýně)
* sladidlo
* 2-3 lžíce vanilkového pudinku
* cca 200ml voda/mléko
...
Dýňové pyré dáme do malého hrnce, přilijeme cca 100ml mléka či vody a sladidlo.
Přivedeme do varu.
Ve 100ml vody/mléka rozšleháme vidličkou pudink.
Přidáme do hrnce a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
(Pokud hmota nehoustne, přidejte více pudinku.)
Dýňový pudink nalijeme na 1.vrstvu a dáme do lednice z tuhnout.
Po ztuhnutí se do koláčku můžeme pustit :) .
Dobrou chuť !
Komentáře
Okomentovat