Pizza štrůdl // nebo radši slaný závin ?

Máme tu další dobrotu, kterou jsem vždycky milovala, ale teď ji dělám hlavně bez sýru a především z toho, na co mám danou chvíli chuť. 
Takže se nemusíte striktně držet těchto ingrediencí a můžete si dát do štrůdlu cokoliv slaného. 
Ale jednu věc určitě neměňte - a to listové těsto ! :D



Recept ↓





INGREDIENCE :

* 1 balení lístového těsta
* sýr
* salám
* kečup
* koření - gyros nebo na pizzu
* 1 balení Šmakoun - provensálské koření

* 1 vejce


...


Listové těsto si necháme trochu povolit.
Rozválíme na tenký plát na trochu pomoučeném vále.
Těsto potřeme kečupem, posypeme kořením, poklademe sýrem, salámem a nastrouhaným provensálským Šmakounem.
Zahneme pravý a levý kraj těsta a zarolujeme.
Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem.
Pečeme do zlatova na 180°C .


Dobrou chuť ! ♥






Komentáře