Pizza štrůdl // nebo radši slaný závin ?
Máme tu další dobrotu, kterou jsem vždycky milovala, ale teď ji dělám hlavně bez sýru a především z toho, na co mám danou chvíli chuť.
Takže se nemusíte striktně držet těchto ingrediencí a můžete si dát do štrůdlu cokoliv slaného.
Ale jednu věc určitě neměňte - a to listové těsto ! :D
Recept ↓
INGREDIENCE :
* 1 balení lístového těsta
* sýr
* salám
* kečup
* koření - gyros nebo na pizzu
* 1 balení Šmakoun - provensálské koření
* 1 vejce
...
Listové těsto si necháme trochu povolit.
Rozválíme na tenký plát na trochu pomoučeném vále.
Těsto potřeme kečupem, posypeme kořením, poklademe sýrem, salámem a nastrouhaným provensálským Šmakounem.
Zahneme pravý a levý kraj těsta a zarolujeme.
Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem.
Pečeme do zlatova na 180°C .
Dobrou chuť ! ♥
Komentáře
Okomentovat